Mijn naam is Thomas Wustman, eigenaar van IKFILMJE.NL. Toen ik op de basisschool zat wist ik het al; ik wil cameraman worden! Nadat ik mijn opleiding Fotonica daarvoor afrondde kon ik meteen aan de slag. Inmiddels beoefen ik dit vak meer dan 15 jaar met veel passie en plezier. Die passie ligt bij het maken van kwalitatieve content, iets moois maken.

Afgelopen jaren heb ik met verschillende klanten gewerkt. Veel nieuws voor televisie, waarbij online content een steeds belangrijkere rol heeft gekregen. Zelfregisserend of met een verslaggever. Onder hoge werkdruk met krappe deadlines tóch het juiste beeld leveren in de meest bizarre situaties. Juist dan is het mijn kracht om rustig te blijven en alles te ‘schieten’ wat we nodig hebben om een volwaardig item te kunnen monteren. En dat monteren, dat doen wij ook! Tevens heb ik films gemaakt van A tot Z voor basisscholen, beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten.

Ik vind het geweldig om mensen te ontmoeten en ze het vertrouwen te geven dat ze zichzelf kunnen zijn zodat ‘hun verhaal’ zo realistisch mogelijk kan worden overgebracht. Het ene moment ben ik meer op de achtergrond, het andere moment aanwezig en regisserend. Alles op gevoel en intuïtie. Natuurlijk is er voorbereiding, ook wel productie genoemd. Juist bij pr-films voor bedrijven en scholen wordt er van tevoren goed over nagedacht wat er in beeld gebracht moet worden en welk verhaal verteld wordt. Alles is bespreekbaar en met een persoonlijke benadering.

Wil je weten wat ervoor nodig is om jouw ‘event’ goed in beeld te brengen? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

IKFILMJE.NL
Buiten de hokjes, binnen de kaders.