“Wij werken als organisatie voor Primair Onderwijs al enige jaren op professionele én prettige wijze samen met Thomas. Hij helpt ons op deskundige, integere en vakbekwame wijze middels diverse filmpjes op de kaart te zetten. Ze zijn prachtig geworden en geven een mooi en eerlijk beeld.”

Skobos
Frans BruinsmaVoorzitter College van Bestuur SKOBOS

“Thomas filmt fantastisch én kijkt verder dan zijn lens, met oog voor de omgeving. Een allround cameraman en vooral een mooi mens.”

Omroep_Brabant
Mart GrolEindredacteur Omroep Brabant

“Ik ken Thomas als een betrouwbaar teamgenoot. In stressvolle situaties kan hij probleemoplossend meedenken. Hij is collegiaal en een prettig persoon om mee te werken.”

omroep gelderland
Carla KleineVoormalig hoofd technisch operationeel team Omroep Gelderland

“Thomas is een prettige, loyale en betrokken freelance-cameraman. Hij is geïnteresseerd, energiek, sociaal en georganiseerd. Vakbekwaam en veelzijdig in hetgeen hij (voor ons) doet, is creatief, denkt mee en is indien nodig zelfregisserend.”

Omroep_Brabant
Bart van HoofHoofd operationeel audio/video Omroep Brabant

“Ik werk al meer dan 10 jaar als producer met Thomas. Hij is een goedlachse, vriendelijke en zeer vakbekwame collega, die er alles aan doet om het perfecte plaatje te maken en mijn klanten meer dan tevreden te stellen. We werken allemaal heel graag met hem samen!”

Martine GrolOwner & Media Producer MADE BY MEDIA